Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Medlemskap i Sundsvall AFF Flames

För utövande av träningsverksamhet i Sundsvall AFF Flames krävs medlemskap i föreningen. Medlemskap ska betalas senast efter första träningen. Har inte medlemskap betalats och registrerats efter första träningen är man inte berättigad att fortsätta träna med föreningen förrän detta är avklarat. 

Läs mer om hur du blir Bli medlem!

Medlemskap i Sundsvalls AFF Flames är för året 2021 satt till följande:

100:- för enskild medlem 200:- för familjemedlemskap

Träningsavgift 2020

När man betalat sitt medlemskap är man berättigad till ytterligare 3 prova på träningar, det vill säga 4 träningar totalt. Efter detta skall träningsavgift erläggas om man avser fortsätta i föreningen. Görs inte detta är man inte berättigad att träna med föreningen förrän detta är registrerat hos föreningens kassör.

Träningsavgiften gäller för hela året 2020 och är satt till följande:

Senior: 1 400:-

Junior: 1 400:-

Träningsavgiften berättigar till deltagande i träning. Eventuella aktiviteter utöver den ordinarie träningen, som t.ex läger, kan komma att bekostas separat. Deltagande i sådant sker då på frivillig basis och meddelas i förväg om det ligger utanför redan betald avgift. 

Fakturering

Du kan när du vill betala in avgifterna till föreningens bankgiro: 276-5642 eller swish nummer: 123 625 38 43Det är viktigt att du uppger ditt för- och efternamn vid betalning. 

När du har genomfört fyra prova-på träningar kommer vi att skicka ut en faktura med 30 dagars betalvillkor om träningsavgiften inte redan har inkommit.

Om medlem i föreningen önskar hjälp med personlig avbetalningsplan för någon av ovanstående avgifter, tas kontakt med föreningens kassör och diskuterar fram ett anpassat upplägg.

Har du några frågor eller funderingar kring avgiften så hör av dig till This is a mailto link.

Det är en omfattande process att hålla koll på medlemsregister och faktureringar. I slutändan är det alltid du som medlem som har ansvar för att du betalar dina avgifter.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:33 Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Klicka på Svenska Spels banner och Sundsvall Flames får en del av din insats.

 

Stöd Sundsvall Flames när du handlar på nätet!

Postadress:
Sundsvalls AFF Flames - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Richard Johansson, Gästa 109
86295 Njurunda

Kontakt:
Tel: 0738285310
E-post: styrelsen@sundsvallf...

Se all info