Hoppa till sidans innehåll

Hyra skydd av Sundsvall Flames


Skyddsutrustning i form av hjälm och axelskydd är en förutsättning för att medverka i träning med Sundsvall AFF Flames. Under prova på tiden får man i den utsträckning det är möjligt och i de fall träningen kräver det, låna skydd av föreningen. Om man efter sina prova på träningar avser fortsätta delta i föreningens träningsverksamhet, måste man införskaffa personlig utrustning.

Utrustningen är elementär i föreningens verksamhet och vi önskar verkligen att föreningens medlemmar och deltagare i träningsverksamhet köper sin egen utrustning så att möjligheten att växa och låta nya testa på sporten kvarstår. Det är också önskvärt ur säkerhetssynpunkt att deltagare i vår verksamhet äger och tar hand om sin egen utrustning och ser till att den är individanpassad för just den som bär den.

Föreningen har en stor kostnad för inköp av skyddsutrustning och måste räkna med kostnaden för slitage och underhåll. Det är också bestämt att föreningen vid all given tid på året skall ha minst 10 kompletta uppsättningar utrustning redo att lånas ut till prova på-träning. Är det så att det vid tillfället enbart finns 10 kompletta utrustningar i föreningens ägo, kan ingen uthyrning ske.

Med bakgrund av detta är kostanden för hyra av skydd satt till följande nivåer 2019:

Förstaårsspelare: 1 250:-

Andraårsspelare: 1 250:- (enbart hyra av axelskydd är möjligt)

Spelare som avser representera andra föreningar än Sundsvall AFF Flames under säsongen, kommer inte erbjudas att hyra skydd av föreningen. Skydden är enbart till för Sundsvall AFF Flames egen verksamhet och behövs för föreningens utveckling.

Föreningen bistår gärna med hjälp av inköp av personlig utrustning. Tveka inte att fråga tränare, sportchef eller annan föreningsaktiv medlem om hjälp. En bra och väl anpassad hjälm för just dig, är den bästa investeringen du kan göra som amerikansk fotbollsspelare!

Avbetalning

Om medlem i föreningen önskar hjälp med personlig avbetalningsplan för någon av ovanstående avgifter, tas kontakt med föreningens kassör och diskuterar fram ett anpassat upplägg.

Vill du köpa skydd så rekommenderar vi Contact Sports eller American Sport Outlet.

http://www.contactsports.se/

https://americansportsoutlet.se/

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 20:33 Skribent: Styrelsen
E-post:  This is a mailto link

Klicka på Svenska Spels banner och Sundsvall Flames får en del av din insats.

 

Stöd Sundsvall Flames när du handlar på nätet!

Postadress:
Sundsvalls AFF Flames - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Richard Johansson, Gästa 109
86295 Njurunda

Kontakt:
Tel: 0738285310
E-post: styrelsen@sundsvallf...

Se all info