Hoppa till sidans innehåll

Inget seriespel 2013

20 MAJ 2013 22:38
Det är med sorg i hjärtat vi måste informera att Sundsvall Flames kommer att dra sig ur seriespel i år.

  • Uppdaterad: 12 JAN 2014 20:45

Några tappra eldsjälar har med en dåres envishet försökt ro detta iland, men verkligheten har kommit ikapp oss. Det vart tydligt då vi förra helgen hade ett sista träningsläger inför säsongen, där alla kanske/jag tror det skulle redas ut och truppen spikas, men vi vart på tok för få för att realistiskt kunna genomföra en säsong. 

En i grunden tunn trupp har decimerats mycket mer än vanligt under våren, utöver att spelare har flyttat, fått jobb som omöjliggör spel och liknande behöver hela fem spelare av olika anledningar genomgå operationer som förhindrar spel. 

Det är otroligt tråkigt att behöva göra detta, men då vi hur vi än vrider och vänder på det inte kan se att vi klarar att genomföra seriespel i år känns det ärligare att göra det nu, än att det sker när serien dragit igång med allt det innebär kring WO, bortplockade poäng från eventuellt spelade matcher och liknande.


Detta innebär dock inte att verksamheten stannar av, utan seniorträningarna rullar på som vanligt tisdag och torsdag, där vi tittar på olika varianter för matcher eller scrimmage under säsongen. Alla över 17 år som är intresserade är som vanligt mer än välkomna att komma och testa på våra träningar.

 

Vi arbetar också vidare med planerna för satsning i de lägre åldrarna och i slutet av juli gör rykten gällande att det kommer att arrangeras en Flammandag. Mer information om detta och annat kommer separat vid senare tillfälle.

Skribent: Styrelsen

Klicka på Svenska Spels banner och Sundsvall Flames får en del av din insats.

 

Stöd Sundsvall Flames när du handlar på nätet!

Postadress:
Sundsvalls AFF Flames - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Richard Johansson, Gästa 109
86295 Njurunda

Kontakt:
Tel: 0738285310
E-post: styrelsen@sundsvallf...

Se all info