Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ansvariga för Skolturneringen!

15 DEC 2010 21:50
Den återkommande skolturneringen har bättre förutsättningar än någonsin!
  • Skapad: 15 DEC 2010 21:50

Vi körde 2010 en skolturnering för högstadieskolor, vi hade 11 skolor som deltog och hade över 150 amerikanska fotbollsutövare (extra) i sundsvall under en dryg månads tid.

 

Detta år har vi fått ett stort bidrag för att genomföra exakt samma sak.

 

Nu söker vi två personer som kan vara ansvariga för att genomföra detta. Det kommer under Januari vara vissa administrativa uppgifter som att ringa till skolor och dela ut affischer och information.

I Februari kommer det vara den stora arbetsmånaden. Senast hade vi tio skolbesök per vecka, snitt 2 om dagen. Detta gör att det är svårt att kombinera detta med något annat, till exempel ett jobb eller skola.

 

Det vi söker är FRÄMST EN (1) huvudansvarig för detta.

Det som gäller när man är huvudansvarig är att man är den som är på samtliga skolor och sköter det yttersta.

du behöver ha

-körkort

-bil med dragkrok (om dragkroken är det du saknar så KANSKE det går att göra någon lösning)

-Du bör ha spelat något år. Tänk på att det är de yttersta grunderna som vi lär ut så man behöver inte känna sig som en coach eller den bästa spelaren. Det viktiga är att man känner att man har en någorlunda pedagogisk förmåga.

 

Du som blir huvudansvarig kommer få hjälp utav Emil med all planering utav träningar, övningar, playbooks, osv. Det vi gjorde förra året var jättelyckat, jätteenkelt och allting finns kvar! Det är bara att åka ut och genomföra!

 

Önskvärt är ifall det kan finnas ytterligare en som är med på alla skolor, annars kommer man få försöka pussla ihop det med de som kan då och då. Men man behöver vara två stycken på varje besök.

 

Det finns även möjlighet att "den andre" som följer med på alla skolor är den som har körkort och bil med dragkrok. Ifall den som är "huvudansvarig" inte har det.

 

Man kommer få en skälig ersättning för sitt arbete. Det kommer bli en fast "lön" för hela projektet, ifall två stycken gör detta tillsammans kommer båda två få lika mycket i ersättning. Den som står för bilen kommer dessutom att få milersättning.

 

Det är ganska kort om tid så om man inte har någonting för sig i februari så tycker jag att man ska nappa på detta snarast!

 

Om man vill ha mer information, anmäla intresse eller något kan man maila eller ringa Emil!

This is a mailto link

070-292 67 62

Skribent: Emil Jensen

Klicka på Svenska Spels banner och Sundsvall Flames får en del av din insats.

 

Stöd Sundsvall Flames när du handlar på nätet!

Postadress:
Sundsvalls AFF Flames - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Richard Johansson, Gästa 109
86295 Njurunda

Kontakt:
Tel: 0738285310
E-post: styrelsen@sundsvallf...

Se all info