Hoppa till sidans innehåll

Snart börjar utomhussäsongen!

08 MAJ 2018 09:55
Den 21 maj börjar vi träna utomhus och under denna period har vi utökat våra träningstillfällen till två gånger i veckan, ända fram till den 4 oktober.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2018 09:57

Vi kommer att hålla till på konstgräsplanen vid Baldershovs IP följande tider:

  • Måndagar: 18.30 till 20.00
  • Torsdagar: 18.00 till 19.30

Träningsavgift

Träningsavgiften för den återstående tiden av 2018 är satt till 1000 kr. Det är styrelsens förhoppning att i framtiden erbjuda två träningstillfällen i veckan även när utomhus perioden är över. Avgiften betalas in på föreningens konto via bankgiro eller Swish, ange för och efternamn på den som betalningen avser i meddelandefältet. Mer information hittar du på www.sundsvallflames.se/avgifter

Till de som inte har betalt avgiften före den 31 maj skickar vi ut en faktura med 30 dagars betalvillkor. Har du några frågor eller funderingar kring avgiften så hör av dig till This is a mailto link.

Det är en omfattande process att hålla koll på medlemsregister och faktureringar. I slutändan är det alltid du som medlem som har ansvar för att du betalar dina avgifter.

Utrustning

Föreningens utrustning och då framför allt många av hjälmarna är till åren och har tyvärr sett bättre dagar. Att vårt idrottsutövande sker under säkra former är av absolut största vikt och då är en bra hjälm som passar perfekt ovärderlig. Därför vill vi uppmana alla att köpa en egen hjälm. Det går bra att vända sig till någon av våra coacher om du har frågor eller funderingar kring vilken typ av hjälm du bör satsa på. Om du hyr utrustning av föreningen men bestämmer dig för att köpa en egen utrustning och lämnar tillbaka den hyrda innan den 31 juli får du tillbaka din hyresavgift (300kr).

Några återförsäljare av fotbollsutrustning som föreningen använt sig av:

http://www.contactsports.se/

https://americansportsoutlet.se/

Läs mer om vad som gäller när du hyr skydd av oss.

Skribent: Styrelsen
E-post: This is a mailto link

Klicka på Svenska Spels banner och Sundsvall Flames får en del av din insats.

 

Stöd Sundsvall Flames när du handlar på nätet!

Postadress:
Sundsvalls AFF Flames - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Richard Johansson, Gästa 109
86295 Njurunda

Kontakt:
Tel: 0738285310
E-post: styrelsen@sundsvallf...

Se all info